TEMELJNE PLOŠČE

INDUSING d.o.o.

Temeljna plošča zagotavlja hiši trdnost in stabilnost, ob tem pa mora nuditi tudi toplotno in hidro izolacijo proti terenu ter predstavlja mesto kjer v objekt vstopajo vsi komunalni in ostali vodi.

Za vas komunalno uredimo zemljišče in izdelamo temeljno ploščo z vsemi potrebnimi priključki za montažno ali kakršnokoli drugo hišo. Pri tem izjemno pozornost posvetimo učinkovitemu toplotnemu ovoju tega dela stavbe in preprečitvi vsakršnega zamakanja, ki lahko kasneje pomeni ogromne sanacijske stroške in krajša življenjsko dobo stavbe.

VOLČJE KAMNITA ZLOŽBA

V primeru, da gre za slabo nosilno zemljino, je potrebno najprej urediti nasip, položiti toplotno izolacijo ter kanalizacijo z ostalimi podzemnimi instalacijami, umestiti armaturo ter zabetonirati ploščo z ustrezno certicirano znamko betona, ki jo predpisuje izvajalec. Poleg talne plošče včasih stranke potrebujejo tudi oporni zid ali ostale lične betonske elemente.

Mi to znamo, kontaktirajte nas za informativno ponudbo.

Zakaj smo najboljša
izbira za vas

01.

Ponujamo največ za vaš denar

02.

Dolga leta na tržišču

03.

Preverjena in najboljša storitev

Naša vizija je narediti podjetje prepoznavno po kakovosti storitev in zadovoljstvu investitorjev. Z nenehnim posodabljanjem opreme želimo omogočiti najboljšo mogočo izvedbo posameznih projektov.

Matevž Žnidaršič

wallpaperflare.com_wallpaper-64

Pošljite povpraševanja

Pošljite nam povpraševanje na vsa mobitna vprašanja, katera se vam porajajo v zvezi z našimi storitvami, preko kontaktnega obrazca spodaj.

* Odgovorimo najkasneje v roku 24 ur.